Slap me, you b***h!

Ovako izgleda meč kada Rocketsi pronađu svoj ritam u napadu. Demolirali su Jazzere koji nisu imali rješenja čitav meč. Na kraju je bilo 113 – 92, a na poluvremenu su Rocketsi zabili neverovatnih 70 poena!

Sve je funkcioniralo kod Raketa, Harden i Paul su riješili sve u napadu, a odličnom obranom su stvarali prednost. Kada ovako igraju, gotovo je nemoguće da izgube. Pogotovo kada najbolji igrači Jazza imaju lošu večer. Da postoji ‘vatra’ između ova dva igrača pokazuje i ovaj snimak u kojem Harden žestoko reaguje na komentare Chrisa Paula. Žestoko na klupi – žestoko na terenu:

Odmah u prvoj četvrtini Rakete su dale do znanja da su došli vratiti break. Ubacili su 39 poena u prvoj četvrtini, potpuno limitiravši Inglesa koji ih je razbio prošlu utakmicu. Nakon što je Australac pogodio dugačku trojku odmah u prvom napadu, imao je 0/5 nakon toga i čak 5 izgubljenih lopti. Po prvi puta u ovom playoffu i rookie Mitchell se mučio. -“Nisam se pojavio danas. Iznevjerio sam suigrače.”- izjavio je Mitchell poslije utakmice.

D’Antoni je ovaj puta malo promijenio taktiku. Ekipa koja je tijekom čitave sezone uzimala više trojki nego dvojki, sada je utakmicu dobila šutom sa poludistance. Obrana Jazz im je prošli puta oduzela tricu, a dopuštala ove šuteve. Rakete su otpucale čak 28 šuteva s poludistance, a Paul je prednjačio, kao jedan od najboljih šutera s te udaljenosti u Ligi. -“Mislim da ih je uzeo oko 20-ak.”- kroz šalu je rekao Harden. -“Ma to su vam njemu kao polaganja.”- dodao je Brada.

Obojica su odigrali odlične mečeve. Harden je na kraju završio sa 25 poena uz 12 asista, dok je Paul ubacio 15. Gordon je s klupe bio sjajan i ubacio isto kao i Harden.

U redovima Jazza razočarali su gotovo svi. Mitchell je ostao na 10 poena uz loš 4/16 šut, Ingels je ubacio 6 uz 2/10 iz igre, a drugi rookie O’Neale je bio najbolji sa 17 poena. Burks je ubacio 14 s klupe i to  bi bilo to od Jazza.

1 Trackback / Pingback

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*