“Treba biti poput Wadea”

Fantastičnom predstavom u prvom krugu Mitchell je donio prolazak svoj Jazzu protiv Oklahome. Sada protiv Raketa ide malo teže, no uspjeli su uzeti pobjedu u drugoj utakmici. Nažalost u trećoj, pred svojom pubilkom, Jazz je razočarao. Jedan od lošijih pojedinaca je bio baš Mitchell.

-“Iznevjerio sam svoje suigrače. Kao da nisam ni došao na utakmicu. To se ne smije događati. Bolje da nisam niti došao na utakmicu nego da sam ovako iznevjerio suigrače.”-izjavio je Mitchell poslije utakmice.

Ovo je bila jedna od rijetkih loših utakmica za mladog Donovana. Nedavno smo već objavili kako je Donovan već nekoliko puta pogledao Bryantovu analizu njegove igre. Te je rekao kako će se što bolje probati prilagoditi. Kobe je u toj analizi dodao i jednu stvar koju je dosta ljudi primjetilo. To je sličnost između Wadea i Mitchella. Pogotovo nas je podsjetio na to kada je zakucao loptu u drugoj utakmici nakon svog promašaja.

Kobe je izjavio kako bi trebao igrati poput Wadea u Finalu 2006. godine. Tj u prijevodu pokušavati napadati obruč i izboriti što više bacanja. -“Mislim da bi u ovoj seriji trebao napadati Capelu. Kreneš na njega snažno, suci moraju svirati faul. Ukoliko ne sviraju, zakucaj preko njega.”- jednostavno je objasnio Kobe. -“Protiv ovakve ekipe jednostavno moraš igrati tako. Bacanja zaustavljaju vrijeme. To izbacuje šutere iz ritma. Njih dovodiš u probleme s faulovima. Stavljaš maksimalan pritisak na obranu. Na kraju ne žele napraviti samo jednu stvar, a to je da te fauliraju.”- dovršio je misao Kobe.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*