“Ne pokušavajte ovo kod kuće”

Ovo se činila kao idealna sezona za svrgavanje Kralja. Problemi kroz čitavu regularnu sezonu, potpuna promjena ekipa na trade deadlineu i na kraju blijedi nastupi u prvom krugu. Pacersi su im zadali ozbiljne probleme i izbacili na vidjelo sve mane Cavsa. S druge strane Raptorsi su suvereno uzeli prvo mjesto Istoka, imali su najbolju klupu Lige, sve je govorilo kako su spremni napokon da se riješe “Lebron kompleksa”.

No kompleksi su zajebana stvar. Nije to baš tako jednostavno uraditi, a to nam kroz čitavu ovu seriju pokazuju Raptorsi. Cavsi su na 3-0, čini se da će opet počistiti Kanađane, a to je valjda jedini rezultat koji nitko nije prognozirao. Da najbolja ekipa Istoka, koliko god imala Lebrona u svojim glavama, da neće uspjeti uzeti niti jednu pobjedu.

Nakon posljednjih sekundi treće utakmice sve miriše na to. Lebron je na najgori mogući način po Raptorse riješio ovaj meč. Košem u posljednjoj sekundi i to iz izuzetno teške pozicije. -“To je bio izuzetno težak šut. Ne pokušavajte ovo kod kuće.”- izjavio je Kralj na press konferenciji nakon utakmice.

Nije mogao sakriti zadovoljstvo, jer nakon rata u prvom krugu s Pacersima koji su bili praktički na korak do iznenađenja, sada ide puno lakše. Raptorsi jednostavno imaju preveliki Lebron kompleks. Neki dan smo pisali, Raptorsi moraju SADA skinuti Lebrona ili neće nikada. Sada više nije upitno. Ovi Raptorsi nikada neće pobjediti Kralja.

Sad ili nikad

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*