Odlazak Stana the Mana

Ekipa iz Motowna- Detroit Pistonsi su imali razočaravajuću sezonu. Imali su odličan početak, Drummond je napokon pokazivao znakove napretka, Harris je igrao sjajnu košarku i činilo se kako ćemo napokon gledati Pistonse u doigravanju. No, sreća je kratko trajala, nakon odličnog početka nastavili su sa svojim “poznatim” lošim igrama.

U Detroitu više ne cvjetaju ruže

Stan je probao razbuditi ekipu blockbuster tradeom. Pridodao je u svoju ekipu Griffina i nadao se da će na njegovim krilima ipak uspjeti uhvatiti playoff na ovako lošem Istoku. No, ni to nije pomoglo Pistonsi su razočarali i nakon sezone su krenuli u ozbiljno preispitivanje svojih odluka. Jedna od tih odluka je stupila danas na snagu.

Stan van Gundy više nije trener Detroit Pistonsa. Kako prenosi najsigurniji NBA izvor Wojnarowski Pistonsi su se razišli s van Gundyem.

Griffin i Drummond će tako u potrazi za novim trenerom iako ovoj ekipi treba kompletan rebuilding. Pistonsi odavno nisu ono što su nekada bili, a o njihovom idućem potezu će ovisiti puno stvari. Hoće li se Pistonsi dobrim izborom trenera uspjeti vratiti na stare staze slave?

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Stiže zamjena za van Gundya? - Ostatak Sveta
  2. Zalutali brod pronašao kormilara - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*