“Ja sam bio pravi izbor za trenera Knicksa”

Nakon dugo vremena neke stvari su se pokrenule u Velikoj Jabuci. Hornacek je dobio otkaz, a na njegovo mjesto je stigao Dave Fizdale. Mr.Data je napokon trener koji ima kvalitetu, nešto što treneri Knicksa nisu imali godinama. Radio je kao pomoćnik u Heatu, tako da zna kako se osvajaju naslovi, a prošlih godina je radio odličan posao s Grizzliesima. Ostavio je stari identitet ekipe, no malo ga je modernizirao i to je funkcioniralo jako dobro.

Novi vjetrovi Gardena

Fizdale je već povukao neke poteze na klupi Knicska. Otišao je u Europu kako bi se sastao s Porzingisom, pričao je i s Joakim Noahom jednim od najskupljih igrača na platnoj listi Knicksa i stvari se odvijaju dobro za njega. No jedan od najvećih brbljavaca u NBA misli drugačije.

Kenny Smith, bivši igrač Rocketsa, sada TV analitičar se također prijavio za posao trenera Knicksa. Nije imao sreće, znamo svi kako je to završilo, a Smith je uvjeren kako je upravo on pravi čovjek za taj posao. -“Oni su napravili dobar posao s Fizdaleom. No nisu uzeli najboljeg kandidata. Ja sam najbolji kandidat. Ja sam pravi izbor za klupu Knicksa.”- izjavio je Smith.

Inače poznat po velikom jeziku ispalio je ovo kao iz topa. Iskreno, čini se da je baš Fizdale pravi izbor za ovaj posao. No vrijeme će pokazati…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*