Klay riješio stvari s Ratnicima?

Screenshot/Twitter

Golden State Warriorsi će izgleda dominirati još koju sezonu. Nakon što su prošle godine potpisali Currya na višegodišnji ugovor, sada je na redu drugi Splash brat. Ponajbolji šuter Lige Klay Thompson je već odlučio kako će ostati u Warriorsima. Samo da je pitanje dana kada će izpregovarati novi ugovor.

Klay je već izjavio kako ne želi da se pregovori otežu, te da on samo želi potpisati ugovor i da ga novci nešto pretjerano ne zanimaju. Spreman je dati ogroman popust klubu kako bi mogao zadržati ekipu na okupu. -“Ja sam ovdje od početka. Pomogao sam da se ovo sve izgradi. Ovdje sam najduže, zajedno sa Stephom i ponosni smo što smo napraviti ovakav zaokret u Warriorsima. Samo zato što nisam lice franšize, ne znači da ovdje ne prepoznaju moju vrijednost. Svi znaju koliko naporno radim.”- izjavio je Klay.

Ove sezone Klay je u odličnoj formi. Jedan je od ključnih igrača Warriorsa koji su ove godine bili dosta pogođeni povredama. Ubacivao je preko 20 poena u prosjeku uz odlične postotke iz igre. Točnije najbolje postotke u karijeri – 48,8% šuta iz igre, te preko 40% šuta za tri poena. Uz to najbolji je obrambeni Ratnika na vanjskim pozicijama i sigurno će i oni što prije htjeti ovo zgotoviti.

1 Trackback / Pingback

  1. "Dominirati ćemo još puno godina" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*