Dobrodošao u Finale

Golden State Warriors su već u prvoj utakmici uspjeli uzeti break Houstonu. Durant i Klay su predvodili Ratnike do pobjede i tako bacili Hardena i Paula u probleme. Glavni kandidat za MVP-a se svojski trudio, ubacio je 41 poen, no Ratnici su odličnom obranom i hrpom pogođenih otvorenih šuteva došli do pobjede.

Oni su nezaustavljivi!

Iako je Durant ubacio 37 poena, a Klay 28 Kerr je istaknuo Greena kao čovjeka odluke. Beskompromisno se tukao i borio pod obručima, a već je na početku utakmice poželio “dobrodošlicu” svom starom prijatelju Hardenu. Brada je prvo pogodio otvorenu trojku, a nakon toga i teški ulaz preko Greena. Draymondu se to nije svidjelo i nakon ulaza je laktom odgurnuo Hardena.

Nije prošlo niti dvije minute utakmice, a Green je već imao tehničku grešku. No to ga nije spriječilo da odigra sjajnu utakmicu i bude jedan od ključnih u pobjedi. Inače, ovo nije prvi puta da su se Harden i Green sukobili. Prošle godine Harden je otpužio Greena da ga je namjerno uradio po ozlijeđenoj ruci u jednom duelu.

Green: Da, namerno sam udario Hardena u povređenu šaku!

Iskre su frcale već tada, a sigurni smo da ovo nije kraj ovoj “borbi”. Hardenu ovo nije smetalo da ubaci 41 poen, nije ga izbacio iz ritma, no Rocketsi su odigrali kriminalno u nekim dijelovima utakmice. Puštali su Ratnike na otvorene šuteve, Klay je ključnu trojku zabio, a da nikoga u krugu od 2,3 metra nije bilo oko njega. Tako se ne može igrati protiv najjače ekipe Lige. D’Antoni će morati nešto promijeniti prije drugog susreta, inače ovo neće biti dobra serija za Rakete.

1 Trackback / Pingback

  1. "On je savršeni igrač" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*