“On je savršeni igrač”

Kyle Terada-USA TODAY Sports

Sinoć smo vidjeli dominantnu predstavu šampiona u prvoj utakmici Finala Zapada. Durant i Klay su razbili statične Rocketse i tako u prvoj utakmici došli do breaka. Bili su puno agresivniji, igrali su bolju obranu te su pokazali kako se to igra šampionska košarka.

Naravno da nije prošlo bez incidenata, a glavni akter je bio svima već dobro poznati Draymond Green. Nije prošlo niti 2 minute utakmice, točnije prošlo je 67 sekundi, a Green je već napao Hardena. No, baš zbog takve beskompromisne igre, Steve Kerr ga obožava.

Dobrodošao u Finale

Green je bio, uz Duranta, ključni igrač Warriorsa u ovom playoffu. Istina, nisu imali velikih problema ni sa Spursima, ni sa Pelicansima, no Green je uvijek bio na rubu triple-double učinka, igrao je fantastičnu obranu i pravi je glue guy ove ekipe. Čak i nakon pobjede protiv Rocketsa Kerr je izjavio kako je Green bio najbolji igrač njegove ekipe.

-“Njega je jako teško opisati. No, mislim da je on savršeni moderni košarkaš.”- izjavio je Kerr nakon utakmice za Greena. -“Draymond je jedan od najkompetitivnijih ljudi na planeti. Na početku utakmice je bio toliko “napaljen” da mu je jednostavno “malo pobjeglo”. No, kada se smirio bio je sjajan. Obrana je bila na vrhunskom nivou, odlično je kontrolirao utakmicu.”-dodao je Kerr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*