Šampionski snovi ‘jezerdžija’, 17 deo!

NBA Talk

Lakersi su jedan od najvećih timova u NBA, tim koji je osvojio čak 16 titula prvaka. Poslednji 2010-te godine u eri Kobe Bryanta i Phila Jacksona. Tim iz LA već dugo čeka da se u čuvenom timu formira jezgra igrača koji su sposobni voditi tim do samog kraja. Trenutni mladi tim sa sjanim Kuzmom, Ingramom pa i Lonzo Ballom, trenerom Lukom Waltonom, i velikom količinom novca na capu da se dovedu pojačanja dosta obećava.

Previše je bilo priče o tome koga je GM Lakersa Magic Johnson pikirao ovoga leta. Paul George je neko čije se ime već dugo provlači u javnosti kao potencijalno pojačanje, a razočaravajuća sezona u Oklahomi mogla bi ubrzati njegovu odluku da dođe u LA. Druga je priča Lebron koji traži nove izazove i čini se da je prezasićen Clevelandom i činjenicom da sam vuče tim.

Lakersi su dobili, ali prva tema su ovacije Staplesa protivničkom igraču…

Tu su i Kawhi Leonard čiji je odlazak iz Spursa svakog dana sve izvesniji, a kako je NBA Talks na svojoj FB stranici napravio foru sa novim timom, neko koga se može zamisliti u novom timu Lakersa je bh. centar Blazersa, Jusuf Nurkić koji ovoga leta postaje ograničeni slobodni igrač.

1 Trackback / Pingback

  1. Slučaj Leonard: Kojem će se carstvu prikloniti? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*