Koliko vredi Leonard? Puno!

Dve su opcije za Kawhia Leonarda – da ostane u Spursima ovoga leta i sa njima potpiše astronomski ugovor koji bi ga praktično do kraja igračke karijere držao u ovoj franšizi ili da pojača neki drugi klub u trade dealu koji bi odgovarao i njegovim igračkim abicijama, ali i ambicijama Spursa.

O mnogo tradeova smo pričali. Tu su najviše zagrejani Lakersi, pa se pominju Cavsi, Miami Heat, neki drugi klubovi, a sada je aktuelizovana i još jedna priča sa Istoka. Nije prvi put da se u ovoj kombinaciji pominje ekipa Philadelphie 76ersa, kluba sa velikim potencijalom koji je već ove sezone dogurao do polufinala Istoka gde je ispao od Bostona.

Tako je ovih dana The Ringer napisao kako bi ovaj trade bio idealan jer bi 76ersi dobili Kawhija, a zadržali Simmona i Embiida, dok bi put Teksasa krenuli Dario Šarić, prošlogodišnji prvi pick Markelle Fultz, Robert Covington te deseti pick na draftu. Gotovo jedna cela petorka, i to mladih i dobrih igrača što Spursima mnogo znači u fazi rebuildinga.

No, priča u Phili ide dalje. Klub ima dovoljno mesta u capu da uz Kawhija timu pridoda i Lebrona Jamesa. Simmonas, Reddick, Leonard, James, Embiid! Kakav bi to strašan tim bio.

1 Trackback / Pingback

  1. Lakersi agresivno krenuli po Leonarda - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*