Jokić ide kod Kokoškova?

Nedavno održana draft lutrija je donijela franšizi iz Arizone prvi pick. To je prvi puta u njihovoj povijesti da će birati prvi na draftu. Već je krenula dvojba za upravu Sunsa. Uzeti Aytona, zvijer s Arizone ili pak ići na Dončića koji je jučer ušao u Finale Eurolige, te je bio najbolji strijelac Reala sa 16 poena. No, prema najavama GM-a Sunsa čak niti trade nije isključen.

-“Nama su najpotrebniji igrači na pozicijama playmakera i centra.”- rekao je McDonough, GM Sunsa. -“Sa pozicije koje mi biramo, čini se da možemo jako dobro proći, no to nam nije jedina opcija. Postoji mogućnost ne samo da biramo mlade igrače, već da i putem tradea dođemo do popunjavanja pozicija koje su nama potrebne. Jedino što nam je bitno je da unaprijedimo našu ekipu u odnosu na ovu sezonu.”-

Potencijalni trade partneri su i Nuggetsi. Kokoškov i McDonough bi rado vidjeli našeg Jokića u dresu Sunsa. Mogli bi ponuditi prvi pick i još ponekog igrača za zvijezdu Nuggetsa. Osim Jokića gledaju i ka Townsu koji nije zadovoljan u Wolvesima, te Embiida. Od playmakera na radaru su im Simmons, Mitchell i Lillard. Sunsi mogu ponuditi prvi pick, te imaju plejadu mladih igrača, te ukoliko bi se bilo koja od ovih franšiza odlučila na rebuilding vrlo lako bi moglo doći do dogovora sa Sunsima. Pogotovo ako ove ekipe ocjene da bi mogli dobiti buduću zvijezdu na draftu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*