Towns odlazi iz “čopora”?

Minnesota Timberwolvesi su napokon izborili doigravanje. Prvi puta još od Garnettove ere. To bi trebalo značiti da su imali uspješnu sezonu. Nažalost to nije slučaj. Početkom sezone doveli su Butlera i očekivale su se velike stvari. Čak su neki išli toliko daleko da ih se prognozira za contendere. Počelo je solidno, no na kraju regularne sezone su morali spašavati svoje playoff mjesto. Dobili su Nuggetse u odlučujućoj utakmici i izborili meč s Rocketsima.

Tamo se nisu dobro proveli. Uzeli su jednu utakmicu, no prije bi se reklo da su im Rakete dopustile tu jednu pobjedu. Na kraju svega, ne mogu biti zadovoljni s konačnim rezultatom. Thibs se čitave sezone svojeglavo držao svojih principa, te forsirao svoje bivše Bullse. Skratio je rotaciju, a nama je najviše žao Bjelice koji propada u ekipi u kojoj jednostavno ne dobija minute.

Nedovoljno korišteni Vuk

No, sada se upalio alarm u Minnesoti. Prema nekim izvorima Karl Anthony Towns je nesretan u Wolvesima, te je u jako lošim odnosim s upravom. Čak se spominje kako je zainteresiran za razmjenu. Nije zadovoljan što je tek treća opcija u napadu, što je zapravo samo po sebi apsurd. Pogotovo kada je Wiggins imao katastrofalnu sezonu u kojoj nije mogao ništa pogoditi. Prema usage rateu Wiggins je ispred KAT-a, a prvi u ekipi je naravno Butler. Ovo je veliki problem za Wolvese. Kat je ne samo njihova, već budućnost Lige. U napadu može sve, na obrani još treba raditi no kada to dovede u red mogli bi imati novog Davisa. Pitanje je vidi li i Thibs to ili će i dalje Gibson, Butler i po novom Rose imati glavu ulogu.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Jokić ide kod Kokoškova? - Ostatak Sveta
  2. Gdje bi KAT mogao završiti? - Ostatak Sveta
  3. Minnesota Timberwolves 2017-2018: Raspad Vučje jazbine - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*