Joker mentality

I nakon završetka karijere, legende o Kobe ne prestaju. Prepričava se njegova radna etika, trash talk, no i nevjerovatna posvećenost i želja za pobjedom. Pisali smo već kako je proučavao bijele psine kako bi uspio zaustaviti Iversona nakon što mu je ovaj utrpao 40 poena. I uspio je.

Mamba mentality!

Sada je GM Lakersa i bivši manager Kobea podijelio još jednu priču koja govori o njegovoj “ludosti”. -“Jednom prilikom Kobe je išao igrati u Garden protiv Knicksa. Tek je pogledao film “Dark Knight”. Naravno svi ste vidjeli taj film i poznata vam je priča kako se Heather Ledger pripremao za tu ulogu. Rekao mi je : “Hej, ugovori mi večeru s Heatherom, vidio si kako je odigrao tu ulogu, želim vidjeti taj mentalitet.” I tako, ugovorio sam večeru, a Kobe je pričao s Heatherom i na taj način se spremao za utakmicu protiv Knicksa.”- rekao je Rob.

Tragično preminuli Ledger odigrao je ulogu života kao Joker u Dark Knightu. Mjesecima je bio smješten u hotelsku sobu, u koju se zaključao kako bi se što bolje pripremio za ulogu. Ovo dovoljno govori koliko je Kobe bio spreman na pobjedu.

1 Trackback / Pingback

  1. Nadljudski trening Kobea Bryanta - mit ili istina? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*