“Utakmica broj 3 je bila sramota”

Prve dvije utakmice su bile fantazija za Kelte. Poveli su 2-0 na domaćem terenu protiv Cavsa i odigrali su dvije sjajne utakmice. Dominirali su na oba kraja parketa, te limitirali Lebrona(u prvoj) i Cavse. Sve je išlo kao po loju, stroj Bostona je radio savršeno, no onda je uslijedila gostujuća utakmica.

Cavsi su potopili Kelte, sada je njima sve polazilo za rukom i potpuno su se vratili u seriju. U redovima Bostona ništa nije funkcioniralo, kasnili su na najobičnije rotacije u obrani, nisu mogli pogoditi ništa izvana i ovaj rezultat je bio neminovan. Jedan od najboljih Kelta u ovom playoffu Jaylen Brown je izjavio kako ga je sramota nakon njegove predstave u trećoj utakmici.

-“Ovo ćemo koristiti kao “gorivo” za iduću utakmicu. Mislim da smo sramotno odigrali tu treću utakmicu. Pogotovo ja. Nisam bio agresivan, posebno u prvom dijelu.”- izjavio je Brown. -“Sve je u glavi. Sve što radimo utiče na način na koji razmišljamo. Moramo se konsolidirati i probat i dobiti iduću utakmicu, ne smijemo previše razmišljati o utakmici  broj 3.”- završio je Brown.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*