Leonarde ostani!

Na ovako nešto nismo navikli od Spursa. Saga sa njihovim najboljim igračem Kawhi Leonardom izgleda kao da nikada neće završiti. Konstatno mijenjaju mišljenja, no čini se da su sada ipak donijeli konačnu odluku.

Donedavno su bili izričiti kako su s njim završili i kako traže najbolji trade paket za njega. Naravno, odmah su počele indikacije gdje bi Leonard mogao završiti. Neki su govorili Lakersi, neki Boston no izgleda da od svega toga ništa.

Leonardova strana priče

Za Leonarda Spursi su tražili “veliki” paket. Najbolja ponuda je bila ona od Sixersa, koji su u zamjenu nudili našeg Šarića, Fultza, Covingtona i pickove. To ni blizu nije zadovoljilo Popa i Spurse, te su sada odlučiti okrenuti ploču. Ponuditi će mu supermax vrijedan 219 miliona $ koje će biti raspoređene na 5 godina.

Nadamo se da je ovo kraj ove sage. Popu je već sigurno dosta svih ovih glasina i priča, te je odlučio stati na kraj tome. Leonard će potpisati, a Spursi će krenuti u neki blaži rebuilding. Iako sa Leonardom, Murrayem i Aldridgeom već iduće sezone mogu računati na velike stvari.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*