Gdje bi KAT mogao završiti?

FadeawayWorld

Prije samo nekoliko dana jedan od najboljih mladih igrača Lige, Karl Anthony Town je izjavio kako je nezadovoljan u Wolvesima. Nije zadovoljan sa svojim statusom u ekipi, te se čini kako bi mogao napustiti “Vučju jazbinu”. KAT se već sada iskazao kao jedan od najboljih visokih strijelaca u Ligi, a iako je još uvijek nepouzdan u obrani KAT je fantastičan igrač. Pomogao bi gotovo svakoj ekipi u NBA, a portal Fadeaway World je odlučio izdvojiti 4 najbolja trade paketa za mladog Vuka.

Towns odlazi iz “čopora”?

Boston Celtics

Jaču ekipu od trenutne Boston bi mogao imati samo u slučaju da dovede All-star centra. Osim Davisa, gotovo pa jedini logičan izbor bi bio Towns. On bi instantno garantirao da će Kelti ići na jednu novu razinu, te uz Irvinga i Horforda bi imali još jedan fantastičan trio. Boston bi za njega mogao ponuditi Browna, Smarta i Roziera, trojicu igrača čiji trade value nikada nije bio veći. Svi su se dokazali u ovogodišnjem playoffu, gdje su u izostanku Irvina i Haywarda preuzeli glavnu ulogu. Ukoliko bi Ainge uspio ovo izvesti, nismo sigurno da bi Ratnici i dalje bili glavni favoriti u Ligi.

Los Angeles Lakers

Jezeraši su ozbiljni u svojim namjerama da se vrate na stare staze slave. Imaju dva puta kako doći do toga. Ako uspiju dovesti jedno veliko ime (George, Lebron…) u prijelaznom roku, vjerujemo da će Magic ići po instantni rezultat. KAT bi im donio kvalitetu, a i potencijal tako da bi se mogao idealno uklopiti. Stvar je u tome što bi Lakersi morali dati dvije najveće nade, Balla i Ingrama, a u paketu bi još išao i naš Zubac koji također posjeduje velik potencijal. Sada je na Magicu, razvijati ovu mladu jezgru i čekati nekoliko sezona da stasaju, ili pak ići po rezultat odmah i stvoriti najbolju moguću ekipu odmah.

San Antonio Spurs

Direktan trade za Leonarda. Vukovi bi u ovoj situaciji imali vjerovatno najbolji par obrambenih igrača u NBA s Leonardom i Butlerom, dok bi se Spursi efektno riješili nezadovoljnog Leonarda. Iako su izjavili kako će mu ponuditi novi super-max, lako je moguće da ako im stigne dovoljno dobra ponuda, da se odluče na trade. KAT je sigurno dovoljno dobra ponuda, Pop bi uživao raditi s njim i vrlo lako bi KAT mogao krenuti Duncanovim stopama. Vjerovatno neće doći do tog nivoa, no mogao bi stići vrlo blizu.

Leonarde ostani!

Cleveland Cavs

O ovome trade smo pisali jučer. Cavsi bi vratili Lovea u Wolvese, pridodali Clarksona, Osmana i našeg Žižu i Lebron bi dobio novog All-star suigrača.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*