Nekada je samo ona mogla da zaustavi Stepha!

Izvor: sportskasecanja.com

U finalu Zapada 2015. godine, Golden Stejt Voriorsi su sa 4-1 savladali Hjuston Roketse i tako posle 40 godina obezbedili plasman u veliko NBA finale. Tim iz Ouklanda je do trijumfa u seriji i plasmana u veliko finale predvodio „Splash Brothers“ duo, Klej Tompson i Stef Kari, ali je ipak malo bolje partije pružao MVP lige te sezone Stef Kari.

I dok na terenu Karija nije mogao niko da zaustavi, na konferenciji za štampu posle prvog i petog meča, bilo je drugačije, jer mu je šou „ukrala“ njegova tada dvogodišnja ćerka Rajli.

Voriorsi su u prvom meču serije savladali Roketse sa 110:106, a kao najbolji igrač susreta Kari je bio obavezan da prisustvuje konferenciji za štampu. Čim je Stef seo na stolicu i spremao se da odgovara na pitanja novinara, njegova dvogodišnja ćerka Rajli insistirala je da mu sedi u krilu. Kada ju je on stavio u krilo, dete k’o dete, počelo je da pravi „šou“. Kreveljila se, mahala prisutnima, pričala sa novinarima, ućutkivala oca i pokušavala na sve načine da privuče pažnju novinara na sebe. Posle nešto više od minut vremena maloj Rajli dosadilo je da sedi ocu u krilu, pa je ustala i krenula da pravi šou oko stola, na šta je čak morao da odreaguje i do tada njen poprilično ozbiljni otac.

Ipak, ako je posle prvog meča napravila šou o kome su mediji sporadično pisali, posle petog meča i plasmana Voriorsa u finale, mala Rajli Kari je još više „zablistala“. Opet je prvo sedela kod oca u krilu, u kome se pretvarala da spava, potom se igrala sa narukvicom i otimala mikrofon, da bi na kraju kada je Stef bio prinuđen da je spusti na zemlju, ne bi li mogao da dovrši odgavaranje na pitanja novinara, ona odlučila da mu definitvno „ukrade“ šou. Prvo se zamotala u zavesu i tako došetala do stola, da bi potom krenula da „pleše“, čemu niko od prisutnih nije mogao da odoli, pa se pažnja sa Stefa usmerila ka njoj.

Ako su posle prve „predstave“ male Rajli mediji odvojili malo prostora za nju, posle njene druge „predstave“ ona je postala neko o kome se pisalo gotovo i više nego o njenom ocu. Tako su medije „preplavili“ sledeći naslovi: „Evo ko može da zaustavi Stefa Karija“, „Mislili ste da Kariju niko ne može da „ukrade“ šou, e pa pogrešili ste“, „Ko je u stvari zvezda“, „Mala Rajli „ukrala“ šou tati“…

Na letnji odmor 2015. godine Stef Kari je otišao sa šampionskim prstenom na ruci, titulom MVP-a lige i zvanjem jednog od najboljih igrača na planeti, ali i po procenama novinara otac buduće velike medijske zvezde Rajli Kari. Zbog toga se može slobodno reći da Stef nije tokom te 2015. godine izbacio samo Voriorse i sebe u prvi plan, već i verovatno sasvim slučajno svoju tada dvogodišnju ćerku Rajli.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*