Stiže zamjena za van Gundya?

Jedna od franšiza koja traži povratak na stare staze slave su Detroit Pistonsi. U posljednjoj eri van Gundya nisu se makli sa mrtve točke. Nisu baš pogodili sa izborima na draftu, free agenti se nisu iskazali na način na koji su htjeli i tako su proveli još nekoliko godina u prosječnosti. Doveli su Griffina, no ni on nije puno pomogao ovoj ekipi,tako da je Stan the Man morao napustiti klub.

Odlazak Stana the Mana

Osim Stana još je nekoliko trenera dobilo otkaz koncem ove sezone. Jedan od njih je i Dwane Casey, zvanični trener godine, po izboru struke. Raptorsi su pod njegovim vodstvom ostvarili najbolji uspjeh u regularnom dijelu u povijesti franšize, no doigravanje (čitaj Lebron) ga je koštalo posla. Raptorsi su pometeni od Cavsa, nominalno najbolja ekipa Istoka nije uspjela uzeti niti jednu pobjedu, dok su Cavsi i protiv Pacersa bili na rubu ispadanja, a slična je situacija i sada protiv Kelta.

Ipak regularni dio sezone je pokazao da Casey zna što radi, tako da su Pistonsi postali glavni kandidati za njegovoj dovođenje. U Motownu bi playoff bio neviđen uspjeh i ogorman korak prema naprijed, a smatraju da im Casey to može donijeti. Kao što je donio i Raptorsima. Ako preuzme Pistonse, ne mora se bojati Lebrona. Proći će još neko vrijeme prije no što od Pistonsa napravi ozbiljnu ekipu za velike playoff domete. Ko zna, možda za koju godinu uspije otkriti formulu kako da zaustavi Kralja.

1 Trackback / Pingback

  1. Zalutali brod pronašao kormilara - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*