Imamo sedmu!

Kao što je bilo i dosada u ovoj seriji, domaćini dominiraju. Kralj je odlučio da će se ići u utakmicu broj sedam i još jedno isporučio 40+ poena. Ugasio je sve nade Kelta u posljednjim minutama i osigurao si još jedan put u Boston i TD Garden.

Početak je, doduše, bio loš za Cavse. Rezultatski su držali korak s Keltima, no nakon nekoliko minuta prve dionice, Tatum se zaletio i pokušao probiti blok, no naletio je na Kevina Lovea. Sudarili su se glavama, a Love se nije osjećao dobro poslije toga i nije se više vraća u igru. Odigrao je samo 5 minuta.

Lebron je kao i obično davao ton igri Cavsa, a slično kao i protiv Pacersa Kralj je ovu utakmicu odmorio samo nekoliko minuta. No, sada nije bilo kao prošle dvije utakmice u Clevelandu kada su razbili Kelte. Tri minute prije kraja Boston je još bio u igri, no tada Lebron sa tri vezane trojke rješava meč i odvodi Cavse u mirnije vode.

Lebron je naravno bio najbolji pojedinac u Cavsima, odigrao je 46 minuta, a zabio je isto toliko poena uz 11 skokova i 9 dodavanja. Sada je Lebron postao najefikasniji igrač u povijesti Lige u eliminacijskim utakmicama. Kralje ne voli ispadati i to je još jednom pokazao. George Hill je bio najviše od pomoći Kralju, te je ubacio 20 poena. S klupe je Green dodao 14, dok je još jedini dvoznamenkasti bio Nance sa 10 poena.

Stevens je maksimalno skratio rotaciju, dao je sve od sebe da ovo dobiju.  S klupe su samo Smart i Morris imali bitnu ulogu, a najbolji u ekipi je bio Rozier. Napokon je odigrao pravu utakmicu, te je ubacio 28 poena uz 7 dodavanja, a samo poen manje je ubacio Brown. Lošu utakmicu je odigrao Horford i to je vjerovatno koštalo Boston pobjede. Ubacio je samo 6 poena uz loših 2/8 iz igre.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mogu li Cavsi bez Lovea? - Ostatak Sveta
  2. Cleveland Cavs 2017 - 2018: Poslednji čin 'Kraljevske' predstave - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*