Kakva drama: Hill promašio pobedu, Cavsi pali u produžetku!

ESPN / Twitter

Warriorsi su miljenici sreće. Bili su i u prvoj utakmici finalne serije. Poveli su sa 1-0 nakon što su se bolje snašli u produžetku i savladali ‘ratnike’ sa 124 – 114. A sve je moglo biti drugačije da u samom finišu sudije nisu dosudile faul Lebrona nad Durantom, ili da je Hill pogodio oba slobodna bacanja na 5 sekundi do kraja… ili da JR Smith nije napravio najveću glupost ove sezone nakon uhvaćene lopte.

>> Neverovatna glupost JR Smitha koja je odlučila finale

Gledali smo zaista zanimljiv i vrlo izjednačen duel u kojem su Cavsi tokom većeg dela meča bili bolji rival, i sjajno su kontrolisali meč.

Šta reći tek o Lebronu Jamesu. Ponovo je bio nezaustavljiv – sinoćnih 51 poen, uz po 8 skokova i asistencija, mu je lični rekord. Kevin Love je sjajno asistirao sa 21 poenom i 14 skokova.

Kod pobednika je najefikasniji bio Steph Curry sa 29 poena, Durant je dodao 26, Thompson 24, a Green koji je pogodio trojke kada je bilo najvažnije, završio je sa 13 poena, 11 skokova, devet asistencija i pet ukradenih lopti.

Bilo je dosta tenzija i na ovom meču. Green je igrao prljavo, a u samom finišu meča videli smo i isključenje za Tristana Thompsona koji nije propustio da se revanšira Draymondu:

>>> Prljavštine, gluposti, isključenja

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Trenutak 'slave' Javale McGeea! - Ostatak Sveta
  2. GSW: Put do odbrane titule - Ostatak Sveta
  3. Cleveland Cavs 2017 - 2018: Poslednji čin 'Kraljevske' predstave - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*