Sixersi spremaju otkaz

Sam Hinkie je otac Procesa. On je čovjek koji je sve ovo započeo, no nažalost bio je žrtva svog sistema. Uprava Sixersa ga je smijenila nakon loših rezultata i Hinkievu “bebu” je morao preuzeti netko drugi. Idealan izbor u tom trenutku je bio Bryan Colangelo. Čovjek koji je stvorio Sunse s Nashom i Stoudemireom.

Sve je išlo u dobrom pravcu, a ove godine Colangelo, odnosno Hinkie, je mogao ubrati plodove svog rada. Sixersi su imali fantastičnu sezonu, napokon su svi bili relativno zdravi. Završili su u playoffu, tamo sjajno parirali kasnijim finalistima Keltima. Embiid i Simmons se sjajno razvijaju, imaju našeg Šariča i hrpu odličnih rotacijskih igrača.

No kako je završila sezona za Sixerse, tako je na vidjelo izašao veliki skandal koji uključuje Colagnela. Naime, on je optužen da je koristio lažne profile na Twitteru kako bi vrijeđao svoje igrače, uključujući Embiida, Simmonsa, Fultza i ostale.

Jedan od Tweetova je spominjao i aferu srednjoškolskog trenera sa majkom Markelle Fultza, a nije se zaustavio samo na svojim igračima, već je kritizirao i ostale dužnosnike i igrače. Bryan katergorički odbija da je on osoba iza ovih Twitter profila. Uzeo je na sebe da se javi svim osobama koje su spominjane u Tweetovima i javio im da on nije bio osoba koja stoji iza ovoga.

Sixersi su se ogradili i objavili izjavu u kojoj piše kako trenutno detaljnije istražuju slučaj. Usprkos tome što Colangelo striktno demantira ikakvu umiješanost, čini se da bi mogao ostati bez posla. Ovo je ozbiljno narušilo ugled franšize Sixersa, taman kada im je jako dobro krenulo na terenu. Iz tog razloga razmatraju mogućnost da uruče otkaz Colangelu i da krenu u potragu za novim GM-om. Glavni osumnjičeni je trenutno njegova žena, a Sixersi su pokrenuli detaljnu istragu. Čak i ako se ispostavi da to nije bio Colangelo, već netko iz njegove obitelji, Sixersi će mu svejedno uručiti otpusno pismo.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Philadelphia 76ers 2017-18 Proces u završnoj fazi - Ostatak Sveta
  2. Završni dio Procesa - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*