Klay želi igrati, Iggy možda propušta ostatak serije?

NBC Sports

Iako je bilo najave da bi Cavsi mogli u sutrašnjem duelu nastupiti bez Tristana Thompsona i Kevina Lova, zbog potencijalnih suspenzija, sve se na kraju završilo dobro po njih. Tristan je novčano kažnjen i u meču broj dva moći će nastupiti.

No, problem imaju branioci titule! Izgleda da situacija u kojoj je JR Smith nesmotreno naleteo na Klaya Thompsona nije nimalo naivna. Klay je napustio tada teren uz bolnu grimasu ali se kasnije vrati i značajno doprineo pobedi svog tima u produžecima.

“Kada sam pogledao snimak, bio sam izvan sebe. To je bila žestoka igra na loptu, i samo takav ulet u nečije noge… Ali to je život, to je prošlo… Ne mislim da je on to namerno uradio,” rekao je Thompson.

Iako ima evidentan problem sa istegnućem članka leve noge, Klay želi igrati. Stavljen je pod “questionable”, što bi značilo da je upitan za meč, no u većini slučajeva to znači da Klay igra. S druge strane Iggy je opet izvan stroja i postoji mogućnost da propusti čak i ostatak serije. To bi bio ogroman udarac za Ratnike, no i dalje postoji mogućnost da se Iggy oporavi do mečeva u Clevelandu.

1 Trackback / Pingback

  1. "Ovo mi je najteži poraz u karijeri" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*