“Klay je najžilaviji igrač s kojim sam ikada igrao”

NBA.com

Aktualni prvaci došli su još jedan korak bliže obrani naslova. U drugoj utakmici su dobili Cavse bez većih problema i tako došli do 2-0 u seriji. Curry je napokon odigrao sjajan meč, ubacio je 9 trojki i bio je jedan od najzaslužnijih za ovu pobjedu. No, veliki udio u svemu ima i igrač koji nije ni trebao biti na terenu.

Klay Thompson je bio upitan do samog početka, iako je on puno prije izjavio kako nema šanse da propusti meč. U utakmici broj jedan, JR Smith mu je “uklizao” i Klay je nezgodno pao te povredio zblog. Taj meč je mogao nastaviti, no kasniji pregledi su utvrdili da povreda ipak nije tako bezazlena. No, Klay je stisnuo zube te je odigrao meč broj dva bez ikakvih posljedica.

-“Mislio sam da nema šanse da on igra večeras. No, izašao je na teren i stisnuo zube. On je jedan od najžilavijih igrača s kojim sam ikada igrao, ako ne i najžilaviji.”- izjavio je Draymond Green. Kada to dolazi od Draymonda onda znamo da je točno. Klay je to i dokazao te je ubacio 20 poena, uz vrlo dobrih 8/13 iz igre. Istina, promašio je većinu trojki koje je uputio, no kompenzirao je to na druge načine. Na kraj krajeva Warriorsi vode 2-0, a to je jedino bitno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*