“Ja sam novi prvi pick”

Bliži se kraj sezone. Prvaka smo vrlo vjerovatno već dobili, a pitanje je samo mogu li se Cavsi izvući a da ne popiju metlu. Kako je to apsolvirano, mirno se možemo okrenuti drugim stvarima. Prvo na megdan idu NBA nagrade, a odmah nakon toga nam slijedi i NBA draft.

Ekipe su već otvorile treninge, te daju šansu igračima kako bi ih uvjerili da baš njih izaberu. Najveći Američki potencijal za prvi pick drafta, Deandre Ayton je svoj trening sa Sunsima odradio. Vrlo vjerovatno je impresionirao čelnike, a on je izjavio kako nema namjeru trenirati s niti jednom drugom franšizom. -“Nema smisla da treniram s ikim drugim, kada ću biti prvi pick. Sunsi su moja nova ekipa.”-izjavio je Ayton poslije treninga.

-“Nitko mi to nije rekao. To je samo moje mišljenje. Smatram da radim izuzetno naporno i da sam to zaslužio. Neću reći da sam najbolji igrač na draftu. No, sigurno sam najkompetivniji.”- završio je mogući prvi pick.

Dodao je kako mu se ova ekipa Sunsa jako sviđa. -“Mislim da Booker i ja možemo biti Shaq i Kobe 2.0. Mislim da možemo napraviti čuda u Phoenixu.”-

Pred Sunsima je sada izuzetno teška odluka. Uzeti Aytona koji je sjajan potencijal ili pak ići po Dončića koji je sada već dokazan igrač i čovjek koji je pokorio Europu.

Luka na krovu Europe!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*