“Ako dođe Lebron, ja odlazim”

Dominacija je nastavljena. Drugi naslov zaredom za Warriorse je ubilježen i sada igrači mogu mirne duše na odmor. Stavili smo točku na sezonu i već se možemo okrenuti idućoj, jer ako je prošlo ljeto bilo napeto, što nas tek čeka ovoga. Imamo stvarno sjajne free agente, a ukoliko samo 2,3 igrača promijene klub, to bi moglo značiti jako puno za odnos snaga u Ligi. Najveće ime je svakako Lebron James.

Već se očekuje da napušta Cavse, no pitanje je samo gdje će ovaj puta “odvesti svoje talente”. Čak 9 klubova je u konkurenciji, a jedan od njih su i Golden State Warriorsi. Čak je i prošle sezone bilo nekih glasina oko prelaska Lebrona, no sada kada je i sam Lebron izjavio kako će dati šansu Ratnicima da mu predstave svoj plan za idućih nekoliko sezone. No, moramo nadodati ukoliko se ovo desi Liga će izgubiti svaki smisao. S tim se slaže i jedan od najvećih brbljavaca u Ligi, Draymond Green.

Izjavio je kako zapravo on ne želi Lebrona u svojoj ekipi. -“Ukoliko potpišemo Lebrona na ljeto, nemojte očekivati mene u sastavu.”- kratko je izjavio Draymond. Osim što ih vrlo vjerovatno nitko ne bi mogao pobjediti, pogotovo u playoffu, problem je i u prostoru pod capom. Durant je izjavio kako će potpisati novi ugovor s Ratnicima, vrlo moguće i max ugovor. Ako potpišu Lebrona pitanje je koliko će ostati mjesta za Klaya i Greena, a Iggy i Livingston bi sigurno morali napustiti klub. Izuzetno bitni igrači Warriorsa u svim njihovim pohodima na naslov prvaka.

1 Trackback / Pingback

  1. Hollywoodski blockbuster u najavi... - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*