Kelti u strahu?

BleacherReport

Fantastična sezona je iza Zelenih iz Bostona. Usprkos svim povredama uspjeli su doći do Finala Istoka i tamo zadati velike muke Lebronu i Cavsima. Najveći dobitak za njih je afirmacija mladih igrača Browna i Tatuma koji su pokazali sjajne stvar u ovogodišnjem doigravanju.

Uzeći to u obzir, Kelti će nekoliko idućih sezona sigurno vladati Istokom. Vraćaju se Hayward i Irving, u ekipu koja je samo jednu utakmicu bila udaljena od Velikog Finala. No, Ainge i dalje kemija i pokušava pojačati ovu ekipu. Nedavno su bili glasine kako želi doći do picka Mavsa, no nije pristao dati Tatuma. Priča se kako hoće dovesti Michael Porter Jr. no zasada ništa od toga.

Ni Kyrie nije nedodirljiv

Ali jedna stvar zabrinjava Aingea. Nakon iduće sezone Irving postaje free agent. Sigurno će tražiti super-max ugovor, a pitanje je hoće li Kelti na to biti spremni. Osim toga, Irving je osvajao naslove u Cavsima pa je svejedno tražio trade jer nije bio prvo lice ekipe. Ainge i Stevens će sigurno htjeti dati dosta prostora Tatumu i Brownu kako bi se još više razvili, a pitanje je hoće li Irving to trpjeti. Kao iduća destinacija se spominju Knicksi. Irving je već izjavio kako bi volio igrati za njih, a naravno da ekipa iz Velike Jabuke neće odbiti takvog igrača.

Do neki dan trade Irvinga je bio sulud potez, no možda će Ainge izvesti još jedno omanje čudo i uspjeti zadržati, ili čak dati Irvinga za još pokojeg All-star igrača. U svakom slučaju, u Bostonu nas čeka nekoliko interesantnih idućih godina.

1 Trackback / Pingback

  1. Kyrie ne potpisuje s Keltima - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*