Green želi biti plaćen

Polako ali sigurno Warriorsi postaju dinastija. U posljednja četiri Finala uzeli su tri naslova prvaka, s tim da su sva četiri puta bili u Finalu. Naziralo se da bi mogli dominirati još kada su imali “samo” Currya, Klaya i Greena, no onda se tu još pridružio i Durant. Baš zbog toga mislimo da će Ratnici dominirati još nekoliko idućih godina.

GSW: Put do odbrane titule

Uz sve to Ratnici su i prava ekipa. Sigurno će biti još dugo na okupu, a to znači sigurno još pokoji naslov u budućnost. S tim se slaže i najglasniji igrač Lige Draymond Green. On uživa u ovoj ekipi, fantastično se snalazi s ovim momcima i vjeruje da su posebna ekipa.

Klay riješio stvari s Ratnicima?

-“Sve dobre stvari imaju kraj, no kod nas ne mislim da je kraj blizu.”- rekao je Green. -“Ovo što imamo ovdje je posebno, a nesebičnost nas drži na okupu.”- završio je Green. Ova ekipa je opasna baš zato što uvijek netko iskoči, te se traži igrač u najboljoj poziciji. Svi mogu kazniti protivnika i zatrpati protivnički koš. Curry je vukao u prve dvije utakmice Finala, Durant je praktički sam riješio treću, dok su u četvrtoj zajedničkim snagama riječili Cavse.

Jedini problem će imati uprava Ratnika kako ih sve zadržati. Curry je već potpisao max ugovor, a Durant je izjavio kako sada neće dati toliki popust Warriorsima. On je prošle godine potpisao dvogodišnji ugovor s velikim smanjenjem plaće, kako bi se vratili Iggy i Livingston. Trenutno pregovara oko novog ugovora. Posljednji u nizu je Draymond Green. Ima još dvije godine ugovora, no ove godine može potpisati trogodišnji ugovor vrijedan 72 miliona $.

Green će to odbiti, jer i oni želi vijati super-max ugovor koji će moći potpisati ukoliko uzme neku od NBA nagrada ili bude u nekim od All-NBA timova.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*