James ide na Enfield, Lovren kod Žižića!

U trakavici zvanoj – ‘budućnost Lebrona Jamesa u NBA’ – stigao nam je i pomalo komičan scenario – Lebron potpisuje za Liverpool, a u suprotnom pravcu ide Dejan Lovren, koji će se tako pridružiti svome zemljaku – Anti Žižiću.

I postoje dve stvari koje povezuju Jamesa i Liverpool. I jedni i drugi su viceprvaci, falio im je stepenik do trona, i Lebron ima vlasnički udeo u ovom popularnom klubu.

A možemo li zamisliti Lebrona Jamesa u ulozi zadnjeg veznog viceprvaka Starog kontinenta. Teško, ali mašta može svašta?

‘Kralj’ podržava ‘Faraona’

Liverpool je pod palicom Jirgena Kloppa napravio veliki rezultat plasiravši se u finale Lige šampiona, gde će koplja odmeriti sa braniocem titule, Realom iz Madrida. Sve do drugog okršaja sa Romom (koju su izgubili sa 2-4, što je malo pokvarilo utisak), Liverpool je igrao fantastičan fudbal, a njegov napadački trojac – Mane, Firminjo i Salah gazili su sve pred sobom. Posebno se u tome isticao Egipćanin koji je u samo jednoj sezoni obarao nekoliko rekorda – već je na 43 pogotka ove sezone u 47 odigranih mečeva!

Kakve ovo veze ima sa Lebronom Jamesom. Pa ima! Kralj je pre sedam godina investirao svojih 6.5 miliona dolara u deonice fudbalskog kluba Liverpool. A one danas, u Kloppovoj eri sjajnog fudbala na Enfieldu, vrede pet puta više – 32 miliona dolara.

Sjajna investicija, nema šta. Liverpool will never walk alone!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*