Ruža cvate i iduće sezone

Wolvesi su imali najbolju sezonu u posljednjih 14 godina, no opet trebaju biti razočarani. Složili su respektabilnu ekipu, no nažalost u playoffu se nitko nije iskazao. Jedan od boljih igrača u doigravanu, a i utakmicama prije doigravanja je bilo Derrick Rose. Bivši MVP koji je stigao u Wolvese pred sam kraj sezone.

Odigrao je nekoliko jako dobrih utakmica, te pokazao da još uvijek itekako ima mjesta u Ligi. Vidi se da to nije onaj igrač od prije nekoliko godina, no Rose i dalje igra vrlo dobru košarku. Thibs mu i dalje vjeruje, a bio je pravo pojačanje za klupu Wolvesa koja je bila očajna ove sezone. Rose je posebno dobar bio u doigravanju protiv Rocketsa. Ubacivao je 14,2 poena u prosjeku uz preko 50% šuta iz igre.

To je razlog zašto ga Wolvesi žele zadržati i ove sezone. Iako je Tyus Jones također imao dobru sezonu, poznato je kako Thibs ima igrače kojima vjeruje i toga se čvrsto drži. Rose je bio njegov MVP i logično je da ga želi ponovo koristiti. Jones bi u tom slučaju mogao biti tradean, te bi Wolvesi mogli dovesti šutera koji im je prijeko potreban.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Veliki povratak Rosea? - Ostatak Sveta
  2. Od MVP-a do najboljeg 6.igrača - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*