Z-Bo izgubio brata

Velika tragedija je zadesila obitelj Randolph. Ovu subotu u ranim jutarnjim satima dogodila se pucnjava ispred kluba u Indiani, a Randolphov brat Roger Randolph je pogođen te je nažalost preminuo. Svađa je počela u klub, a nastavila se ispred kada je i došlo do potezanja oružja. Braća Randolph su odrasli blizu mjesta gdje se dogodio incident, a ovaj puta Zach nije bio sa svojim bratom.

Slična situacija se već desila 2004. godine kada je Roger također bio uključen u obračun vatrenim oružjem, te je tada on povrijedio troje ljudi.Prošao bez ozlijeda, no bio je osuđen na tri godine zatvora nakon tog incidenta. Tada je Zach bio s njim u klubu, no nije sudjelovao u pucnjavi. To nije bilo prvi puta da Roger ima probleme sa zakonom. Dok je bio u srednjoj školi bio je talentiran košarkaš, no izbačen je iz škole, te mu je propala karijera košarkaša.

Vlade Divac i uprava Kingsa su izrazili sućut Zachu, te rekli da je ovo velika tragedija, a osim njih i njegov bivši klub Memphis je također izrazio sućut Zachu i njegovoj obitelji.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*