“Hvala ti što si mi oprostio…”

Dan očeva, koji se juče obeležavao širom sveta a posebno u Americi, prilika je za slavljenje očeva i njihove važne uloge. Wayne Pratt odlučio je da slavi svoga sina. Dvostrukog MVP-a finala, Kevina Duranta.

Durant je rođen 29 septembra, 1988, u Washingtonu, a godinu dana nakon toga tada 23-godišnji Pratt napustio je njega, njegovu majku Wandu i brata Tonyja. Njegovo odustvo iz njihovih života trajalo je 10 godina.

Danas su Pratt i KD nerazdvojni. Blisku su i kao otac i sin, ali i kao iskreni prijatelji. Pratt je odigrao važnu ulogu kada se Durant odlučio potpisati za Warriorse i tada je savetovao sina da “bude sebičan”.

 

Za jučerašnji Dan očeva, Kevin je dobio emotivno pismo od svog oca, Waynea, koji je između ostalog napisao:

“Žao mi je što sam propustio tvoj prvi dan škole, tvoju prvu frizuru, praznike i prvi dan kada si uhvatio košarkašku loptu u ruke. Ali, svakodnevno se zahvaljujem Bogu što mi je priuštio priliku da se opet povežemo. Veoma sam zahvalan i tebi što si mi otvorio svoje srce u tako osetljivom periodu. Svaki odnos roditelja i deteta ima uspone i padove, pa ni mi nismo izuzetak. Srećan sam što smo naučili kako da uspešno kontrolišemo životne greške. Hvala ti što si mi oprostio i što si nam omogućio da imamo sjajan odnos kakav imamo danas.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*