“Jedan sam od najboljih na draftu”

Mladi bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa, koji je do sada nastupao za zagrebačku Cedevitu, već desetak dana nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama gdje se priprema za ovogodišnji NBA Draft. Musa je do sada već odradio treninge sa Indianom Pacers, San Antonio Spursima i Denver Nuggetsima gdje je oduševio na treninzima, a tokom vikenda radio je i sa ekipom Utah Jazza, gde je također probrao samo reči hvale. To je bila prilika da i sam podeli svoje utiske sa treninga:

“Trening je bio dobar, takmičarski nastrojen. Igra se dobra odbrana i napad i bilo je poprilično dobro. Drugačije je nego u mojoj državi, ali volim da budem ovde. Brinem se o sebi i osećam se dobro. Juta ima talentovane inostrane igrače i dobro je videti momke iz Španije i Francuske,” istakao je Musa tamošnjim medijima.

 

Mladi bek će narednih dana će u Portlandu pokušati da se u najboljem izdanju predstavi Blazersima, a već sada pokazao je kako puca od samopouzdanja i kako očekuje dobar plasman na ovogodišnjem draftu, koji je na programu u noći između četvrtka i petka.

Mislim da posedujem samopouzdanje i timski rad i da sam jedan od najboljih igrača na ovom draftu”, naglasio je između ostalog Musa.

Prema nekim procenama košarkaš iz BiH bi na draftu mogao da bude plasiran između 25 i 40. pozicije.

Još jedan biser sa Balkana na NBA draftu!

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mock draft 2018. - Ostatak Sveta
  2. Musa u Brooklyn Netsima! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*