Hollywoodski blockbuster u najavi…

Dokazao je da je najbolji igrač Lige. Dovukao je očajnu ekipu Cavsa do Finala, no preko Warriorsa jednostavno nije išlo. Da nije imao takve suigrače, možda bi Finale bilo i napetije, no nakon prve utakmice gotovo sve stvari su bile jasne. Ova fantastična sezona je vrlo vjerovatno bila njegova oproštajna od Clevelanda, jer kako sa sad čini Lebron će još jednom odnijeti svoje talente na neko drugo mjesto. Ponuda ne nedostaje, nema ekipe koja ga ne želi vidjeti u svojem rosteru. Lebron je suzio svoj izbor na nekoliko klubova, a zasada se još uvijek ne zna gdje bi Lebron mogao ići.

Kraljev poslednji nastup

Paul: “Lebron ide u Lakerse”

Koncem ove sezone Chris Paul je već počeo polako nagovarati Jamesa da se pridruži njemu i Hardenu u Houstonu te da zajedno pokušaju svrgnuti Warriorse. On je već potvrdio da će potpisati novi ugovor s Raketama, ali čini se da Lebron neće doći. Prvo bi izuzetno teško bilo Raketama da ukomponiraju Lebronov ugovor, a i ono još bitnije Lebron želi ići negdje drugdje. Prema Paulu Lebron je najbliži Lakersima. Chris je izjavio kako mu je glavna misija ovoga ljeta nagovoriti Lebrona da dođe u Houston, no čini se da već zna ishod.

Kako javlja Woj, Paul je rekao svojim bližnjima kako bi Lebron najradije išao u Hollywood, tj u Lakerse. Postoji opcija kada bi on i George zajedno potpisali, a onda bi automatski postali jedni od glavnih izazivača Warriorsa. Još kada bi uspjeli dovesti i Leonarda što također planiraju, Lakersi bi se vrlo brzo vratili na stare staze slave.

No, Fadeway World uz konstataciju kako je za Lebrona LA vrlo izvesna destinacija ide i korak dalje, pa spekuliše kako bi mu se tamo mogao pridružiti niko drugi do – Kevin Durant. Po mnogima ovo je duo snova kada je NBA u pitanju. Dva najbolja igrača na planeti u ovom trenutku, igrača koji igraju vrhunsku košarku u oba smera, i igrača koje bi Lakersi lako mogli da plate.

“Lebron više ne treba vijati prsten”

Lebronova odluka najviše zavisi od toga koja će mu ekipa pružiti najbolju šansu da sruši Ratnike. Lebron gotovo sigurno neće birati ekipu po klimi, navijačima ili nečem trećem, već će sigurno tražiti najbolje moguće suigrače. Dok još ima goriva u tanku, da proba protiv Ratnika još koji puta. No, Shaq ima drugačije mišljenje. Po njemu, Lebron je već legenda i ne treba mu još koji prsten.

Mislim da je Lebronova “knjiga” gotova. Mislim, još uvijek on može dodavati stranice na kraju te “knjige” no mislim da je on svoje napravio. Već je prestigao većinu legendi, on je svoje napravio i osvojio je još i tri prstena. Njegov mentalitet je sada, moramo uzeti jedan naslov više od Stepha (Currya). Da sam ja na njegovom mjestu uopće ne bi tako raznišljao. Ne bi pokušao doći do još kojeg naslova. On je svoje napravio, čim raspravljamo tko je bolji, Lebron ili Jordan.”- rekao je Shaq.

 

Najveći favoriti zasada su Rocketsi, Sixersi, Lakersi i njegov sadašnji klub Cavsi. Ostale opcije su relativno nerealne, što zbog salary capa, što zbog raznih drugih stvari.

> Spala knjiga na 4 slova

Tri realne i ostale nerealne opcije za Kralja

> Lebron nije imao šanse

Houston Rockets

Chris Paul je već koncem sezone počeo “pregovore” s Lebronom i zvao ga da dođe u Rocketse. S njim i Hardenom bi činio vrlo vjerovatno najbolji trojac Lige, te bi bilo ozbiljna prijetnja Warriorsima. Rakete su već ove sezone bili na pobjedu od izbacivanja Ratnike, no povreda Paula ih je možda koštala i Finala. S Lebronom bi dobili mnogo, no i dosta bi izgubili. Kako bi ga mogli potpisati morali bi se riješiti gotovo cijele klupe, te bi u rezervama imali samo igrače na minimalcu. Plaćali bi ogorman porez, no postali bi i glavni favoriti za naslov.

Kraljev posljednji ples

>> PG traženiji od Kralja

 

Philadephia 76ers

Proces je u punom jeku. Već su ove godine ostvarili značajan rezultat, praktički u prvoj sezoni s kompletnim rosterom. S regrutacijom Lebrona su počeli još sredinom sezone kada su postavili billboarde širom Phille kako bi privukli Kralja. Ukoliko Lebron želi potentnu i talentiranu ekipe vjerovatno nema boljeg izbora od Sixersa.

Sixersi pucaju visoko

Los Angeles Lakers

Jezeraši su već nekoliko sezona potencijalno odredište svih zvijezda NBA Lige. Prvo su vrbovali Georgea, a sada je na red stigao i Lebron. Čak se spominje kako će obojica obući zlatni dres ove godine. No, Lakersi su ekipa u razvoju, pitanje je koliko bi Lebron mogao s tom ekipom pored Warriorsa i Rocketsa. Jer iako imaju talentiranu jezgru, ipak će im trebati još koja sezona da dođu na nivo za nešto više.

Lebron narednog leta prelazi u Lakerse!

Od ostalih ekipa spominju se Spursi, Thunderi, čak i Utah Jazz. Lebron je sada uzeo odmor od naporne sezone, a očekuje se da uskoro počne o ozbiljnim pregovorima sa klubovima. Čeka nas još jedno izuzetno uzbudljivo ljeto

> Pop: “Dajem sve za Kralja”

“Ako dođe Lebron, ja odlazim”

>Igrači koji su napustili Cavse zbog Lebrona

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*