Neću, neću… ‘grizlije’

Uz Michael Porter Jr. igrač koji si je najviše podigao vrijednost prije drafta je Mo Bamba. Centar je izdominirao na draft combineu, ubilježio fantastične rezultate i oduševio skaute. Vrlo je lako moguće da Bamba bude u Top 5, a možda čak i u Top 3 pickova ovogodišnjeg drafta.

“On može da blokira Sunce”

Konstantno ga se uspoređuje s Gobertom, sjajnim centrom Utah Jazza, a većini ekipa u ovoj Ligi treba centar koji može držati reket pod kontrolom. Kada to uparite sa solidnim, no neizbrušenim napadačkim arsenalom, te nevjerovatnim fizičkim predispozicijama, postaje jasno zašto je Bamba toliko tražen. No, iako draft nije niti počeo, već znao u koju ekipu Bamba sigurno neće ići. Mo je izjavio kako pod svaku cijenu želi izbjeći ekipu Memphisa i da ne želi igrati za njih.

Naravno, Memphisu nije zabranjeno da izabere Bambu. Oni ga još uvijek mogu uzeti i probati tradeati na dan drafta, no obično kada igrač izjavi kako ne želi ići u neku ekipu, njega ne izabiru. Ekipa iz Elvisovog grada si je na neki način i sama kriva za to što mladi igrači neće kod njih. Nakrcali su svoj salary cap izuzetno lošim ugovorima, od kojih prednjači onaj Parsonsov. Sada ga se pokušavaju riješiti, čak daju i svoj 4. pick no zasada je to neuspješno.

Veliko spremanje u Memphisu

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Međedi" slušaju ponude - Ostatak Sveta
  2. Recap 2017/18: Međedi ostali u zimskom snu - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*