“Ja sam mješavina Giannisa i KD-a”

USA TODAY Sports

Potencijalna krađa drafta, Michael Porter Jr. nikako da dođe na zelenu granu s povredama. Propustio je čitavu NCAA sezonu zbog povrede leđa, no unatoč tomu ostao je pri samom vrhu mock draftova. Ima fantastičan potencijal i mnogo je ekipa to primjetilo, no čini se da će imati problema ostati zdrav.

Porter je otkazao drugi dan Pro day treninga zbog problema sa kukom. Još uvijek nije poznato koliko će vremena biti izvan stroja.

Iako već sada ima dosta problema sa povredama, Porter se ne prestaje uspinjati na mock draft ljestvici. Nedavno je izašla priča kako je Divac ozbiljno zagrizao za Portera, te da čak planira potrošiti svoj drugi pick na njega. No, Kingsi još uvijek žele utvrditi Porterovo zdravstveno stanje, a ako dobije prolaznu ocjenu, Dončić bi mogao pasti za još jedno mjesto.

Nedugo nakon svih ovih poveda Porter Jr. je izjavio kako je to sve prenapuhano i da je on zapravo sasvim zdrav. Njegov draft stock nevjerovatno skače, a čini se da je gotovo siguran među Top 3 pickova. -“Osjećam se sjajno. Mislim da sam najbolji igrač na draftu.”-izjavio je Porter. Na pitanje da se usporedi sa nekim NBA igračem Porter Jr. se nije ustručavao. Ukombinirao je dva možda i najtalentiranija igrača današnjice – Giannisa i KD-a. -“Mislim da sam mješavima Giannisa i KD-a. Više volim ići do kraja i ulaziti u kontakt kao KD, dok sam bolji šuter od Giannisa. Imam i malo T-Maca u sebi.”- nije štedio komplimente za sebe Porter Jr.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Nuggetsi uzeli najveću krađu drafta? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*