PG na korak do potpisa

Jedan do najtraženijih slobodnih igrača ovo ljeto će biti Paul George. Već naveliko se priča o njegovom odlasku u Los Angeles. Lakersi spremaju opasan ugovor i žele se što prije vratiti na stare staze slave. No, kako se čini izleda da to neće ići tako lako. Barem u slučaju Paula Georgea i njegovog potpisa.

Paul je već nekoliko puta izjavio kako mu se sviđa u Oklahomi. Nakon ispadanja iz playoffa, navijači su podržali ekipu i to se jako svidjelo Paulu. Također je razvio i odličan odnos sa suigračima, a ovu sezonu je odigrao na visokom nivou. Pogotovo u defenzivi.

I prije početka playoffa PG je dao naznake da bi mogao ostati u Thunderima, a čini se da je sada to potvrđeno. Posljednje glasine govore kako je PG rekao svom agentu kako će potpisati ugovor s Thunderima i da ne želi ići iz ove ekipe. Smatra da je povreda možda i najboljeg obrambenog igrača Andre Robertsona jako utjecala na ekipu i htio bi još jednu šansu za napasti naslov. Ili bar proći prvu rundu…

Glasine da PG ostaje su praktički potvrđene. Odlučio je dati još jednu šansu Westbrooku te će potpisati ugovor s Oklahomom. PG će staviti paraf na dvogodišnji ugovor, tj 1+1 s tim da je druga godina player opcija. Svidjelo mu se ovdje, želi još jednom probati a na ovaj bi obje strane mogle profitirati. Ukoliko sve prođe u redu, ništa ne sprječava da potpišu dugoročniji ugovor kada ovaj istekne, a ovako su obje strane slobodne ukoliko stvari pođu po zlu.

1 Trackback / Pingback

  1. PG traženiji od Lebrona - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*