O kakvoj lojalnosti ovdje pričamo?

Indiana Pacersi su imali iznenađujuće dobru sezonu. Junački su odigrali seriju protiv Cavsa i ispali su tek u posljednjoj sedmoj utakmici. Oladipo je izrastao u pravog franšiznog igrača, Babo je rešetao izvana i McMillan ima na okupu finu grupu momaka. Posebno dobar u playoffu je bio Lance Stephenson, ljubimac navijača koji obožava mečeve protiv Lebrona.

Zbog ovakve sezone Pacersi su nagradili našeg Babu s novom godinom u ugvoru, a slično će napraviti i s Darrenom Collinsonom. No, “Šaptač Lebronu” Lance nije bio te sreće. Čovjek koji je svoje najbolje dane imao u Indiani nažalost će morati pronaći novu ekipu. Nigdje nije igrao tako dobro kao ovdje, a pokušao je i u Hornetsima i u Clippersima. Pacersi su odlučili odbiti novu ratu njegovog ugovora vrijednog 4,3 milona $ i tako navukli bijes navijača.

Neshvatljvi potez Pacersa koji su izgubili igrača koji je unosio ogromnu energiju s klupe i bio pravi glue guy u ovoj ekipi. Osim navijača oglasio se i bivši Pacer koji je posljednju godinu tražio izlaz iz Indiane, Paul George. -“I onda sam ja bio bad guy. U ovom poslu moraš gledati samo sebe i ništa drugo.”- napisao je PG na svom Twitteru.

Tako su Pacersi ostali bez svog Šaptača Lebronu i izuzetno korisnog igrača.

1 Trackback / Pingback

  1. Šaptač se vraća kući! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*