“1 na 1 protiv mene nemaš šanse!”

Screenshot/Ostataksveta

U posljednjih nekoliko godina nema dileme. Dvojica najboljih igrača nakon Jordanove ere su Kobe Bryant i Lebron James. Kobe i dan danas fascinira svojom radnom etikom, pričama kako se pripremao za treninge i utakmice. S druge strane Lebron je jedan od rijetkih igrača koji je uspio ući u priču oko najboljeg ikada. Jordan je naravno neprikosnoven, no Lebron nas ipak malo tjera da razmislimo prije nego kažemo odgovor.

Na našu veliku žalost dueli ovog dvojca su izostali. Kobe Bryant i Lebron James se nikada nisu susreli u playoffu, nikada nismo gledali veliko Finale između njih dvojice. To bi tek bila prava poslastica. Imali su prime u drugo vrijeme, taman kada je Kobe bio na zalasku Lebron se dizao, tako da je ovaj matchup izostao. Normalno njihovi dueli u regularnoj sezoni su bili sjajni, no to ipak nije to.

Lebron je prešao u Lakerse, dok Kobe uživa u mirovini. Jedno vrijeme je proveo u Londonu na London School of Basketball. Davao je intervju i netko ga je upitao, tko bi pobijedio 1 na 1 između tebe i Lebrona. Kobe nije dvojio niti sekunde. -“Bez rasprave – ja. To je moja igra. Lebron je fantastičan dodavač, nešto tipa Magic. No, 1 na 1 to je moja igrao. Dobio bih ga u snu.”- rekao je Kobe.

Vjerujemo Kobeu. Bilo ga je gotovo nemoguće čuvati 1 na 1. Lebron razbija protivnike na više načina, ulazima, asistima, obranom. No, Kobe je to radio na jedan način. On je zabijao koševe, a uz to bio je i fantastičan obrambeni igrač.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*