Raspada se Vučja družina

Screenshot/Twitter

Prije samo dvije godine Wolvesi su bili jedna od najperspektivnijih ekipa Lige. Towns je igrao sjajnu sophomore sezone, obarao je rekorde kao na traci. Wiggins je također bio solidan, napredak je bio vidljiv i činilo se kako Wolvesi imaju Allstar duo za budućnost. Prošle godine su otišli još jedan korak naprijed i u tradeu na dan drafta stigao je Jimmy Butler.

Recap sezone: Minnesota Timberwolves

Svojim dolaskom, bivša zvijezda Bullsa je lansirala Wolvese na jedan višlji nivo. Dodan je legitiman Allstar igrač, jedan od najboljih na svojoj poziciji u Ligi i Wolvesi su mogli krenuti u borbu za playoff. No, stvari nisu išle glatko. Butler je nosio ekipu na svojim leđima, a njegovom povredom pred kraj sezone umalo su ispali iz playoffa. Tek u posljednjem meču sezonu su izborili doigravanje, u direktnom duelu sa Nuggetsima.

Loša sezona je ostavila traga na Wolvesima. Ekspresno su ispali iz playoffa, a nakon sezone počeli su problemi. Butler je prvo kritizirao svoje mlađe suigrače, kako se ne zalažu dovoljno na treninzima. Nakon toga odbio je produženje ugovora s Wolvesima i to je upalilo alarm u Minnesoti. Još veći problem bi mogao biti KAT.

Butler raskrstio s Vukovima?

On je također izjavio kako je u lošim odnosima sa upravom, nije zadovoljan s dosta stvari a i njemu također ističe ugovor. Pregovori su počeli, no čini se  da se nisu maknuli s mrtve točke. Nedavno je KAT održao kamp u Providence Academy u gradu Plymouthu. Uporno je izbjegavao pitanja o njegovom odnosu s Wolvesima i o tome kako teku pregovori. -“Napravio sam puno stvari ovdje. I ponosan sam na to. No, svejedno imamo puno stvari za raspraviti.”- bio je kratak i jasan KAT.

Čini se da se Wolvesi raspadaju. Dvije glavne zvijezde su nezadovoljne, a jedino je Wiggins siguran u roster, no on je pokazao ogorman korak nazad ove sezone. Nije popravio gotovo niti jedan segment igre, čak je postao puno gori u obrani. Ukoliko se neke stvari ne promjene u Wolvesima, čini se da će još jednom morati u rebuilding. No sada je pitanje oko koga graditi ekipu?

Towns odlazi iz “čopora”?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*