Schroder pristaje na ulogu s klupe

Dennis schroder
Flickr

Drugo ljeto zaredom smo imali Melo-sagu. Ovaj puta je tražio izlaz iz Thundera, a Hawksi su odlučili preuzeti njegov ugovor. Uskoro će ga otpustiti, a Melo najvjerovatnije ide put Houstona. U Thundere su stigli Dennis Schorder i Timothe Luwawu, dvojica Europljana koji će sigurno pojačati Westa i ekipu. Možda se u ovom trenutku činilo nelogičnim za Hawkse da se riješe Schrodere, no on je već krajem prošle sezone izjavio kako ga ne zanima igranje u Atlanti, te je javno zatražio trade.

Hawksi ostaju bez glavnog igrača?

-“Uskoro punim 25 godina. Naravno da želim osvojiti naslov, a isto tako se želim natjecati dok sam u svom primeu. Zato ne želim biti u ekipi koja drži začelje Istoka.”- rekao je Dennis, a sada su mu Hawksi odobrili trade u Thundere. Dennis je već izrazio zadovoljstvo ovim poslom, te je uzbuđen što će igrati rame uz rame s Westbrookom, Georgeom i ostalima.

OMG ???????

A post shared by Dennis Schröder (@ds17_fg) on

Prilikom dogovora GM Thundera Sam Presti je otvoreno rekao Dennisu da će biti prvi backup Westbrooku, što vrlo vjerovatno znači da će igrati ulogu 6. igrača. Dennis je na to pristao, te je zadovoljan uvjetima. Prošlu sezonu je proveo kao prvi igrač Hawksa, čovjek oko kojega se sve vrti u napadu, a sličan tretman će imati s drugom postavom Thundera. Tu bi Dennis mogao zablistati, iako će mu statsi sigurno pasti, s obzirom da će igrati manje minute. No, ima šansu postati efikasniji, te biti jedan od glavnih kandidata za najboljeg 6. igrača Lige.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*