Dobrodošli u familiju

Screenshot/Ostataksveta

Sacramento Kingsi su u jučerašnjem danu obavili veliki posao. Potpisali su dvojicu igrača, a obojica im trenutno mogu jako puno pomoći. Prvi je stigao naš Nemanja Bjelica. Imao je gotovo dogovor sa Sixersima, no u zadnji tren je odustao. Želio je ugovor na više od jedne godine, koliko su mu nudili Sixersi. Činilo se da će u Europu, no uletjeli su Kingsi sa trogodišnjim ugovorom.

Kingsi će mu ukupno isplatiti 20,5 miliona $, ali uz najbitniju stavku – duljinu ugovora. Divac je tako doveo Bogdanu sunarodnjaka koji će sada sigurno imati puno više prilike za igru nego u Wolvesima.

Osim Bjelice, Kingsi su doveli još jednog beka. Yogi Ferrel je bio gotovo siguran da ostaje u Mavsima. No u posljednjem trenutku došlo je do nesuglasica, a Kingsi su ponovo uletjeli sa dobrom ponudom i potpisali Yogia. On je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 6,3 miliona $.

Dobrodošlicu novim igračima odmah je pružio i Bogdan Bogdanović.

Kingsi su se sa ovim dvojcem stvarno pojačali. Falilo im je šuta na visokim pozicijama, a Beli je odlično rješenje. Ferrel će biti prvi back up na bekovskim pozicijama, nešto što je sjajno radio u Mavsima posljednje dvije godine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*