Superman se napokon skrasio?

howard superman
Flickr

Nekada najbolji centar Lige opet je promijenio klub. U Hornetsima je imao odličnu sezonu, najbolju u posljednje vrijeme, no Jordan je odlučio kako mu teški centar nije potreban. Slično kao i Hawksi godinu prije toga.

Muke po Dwightu!

Sada je i službeno potpisao za Wizardse, doveli su ga kao zamjenu za Marcina Gortata. Marcin se posvađao se najvećom zvijezdom ekipe, Wallom, te je morao otići. Superman je tako idealno sjeo ekipi iz Glavnog grada. Ukoliko bude na razini iz Hornetsa, sigurno će biti pojačanje za Wizardse.

Povratak Supermana

Superman je promijenio dosta klubova, a niti u jednom (osim Magica na početku) se nije u potpunosti pronašao. Svugdje je pružao solidne partije, ponekada je iskočio no nikada nije u kontinuitetu bio dobar. Možda se promijeni stvar u Wizardsima, jer Howard je rekao kako se osjeća sjajno, uprskos godinama.

-“Planiram igrati još najmanje 8 godina, a da bi to učinio moram malo promijeniti svoju igru. Moram igrati kao prošle sezone. Dugo se nisam osjećao tako samouvjereno kao prošle godine. Radio sam sve po malo, a tako želim i nastaviti. Naravno, želim dati sve od sebe za ovu ekipu.”- izjavio je Superman.

Isto tako dodao je kako planira završiti karijeru u Wizardsima. No, ovo mu je već 4. klub u kojem planira završiti karijeru.

Možda mu je ovo prava prilika da se napokon skrasi. U dosadašnjim klubovima nikako nije mogao doći do izražaja, vidjeti ćemo kakva će situacija biti ovdje. Wall i Beal su glavne perjanice i ukoliko Superman to prihvati mogli bi se dobro slagati. U protivnom mogao bi ponovno tražiti klub u kojemu će završiti karijeru.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*