“Vodim vas u playoff”

thomas nuggets
Screenshot/Twitter

Sjajno ljeto je iza ekipe Denvera. Prvo su odlično prošli na draftu, nakon toga je zablisato i Monte Morris na Ljetnoj Ligi, a za kraj su ostavili potpis Isaiaha Thomasa. Porter Jr. još neće na terene, no moguće je da bude spreman već za ovu sezonu, a Morris je nedavno potpisao višegodišnji ugovor s Nuggetsima koji su dobili legitimnu opciju s klupe.

Neka nova “Grumenja”

Posljednji u nizu je Thomas kojemu je ovo 4. klub u samo dvije godine. Tradean je iz Bostona nakon sezone života, no nije se snašao u Cavsima te je sezonu završio u Lakersima. Nisu mu ponudili produženje ugovora, pa je Thomas postao slobodan igrač. Odlučio se za potentnu ekipu Nuggetsa u kojima će sigurno moći pokazati da nije zaboravio igrati košarku.

-“Prvi cilj mi je da se vratim u nekadašnju formu i da ostanem zdrav.”- počeo je Thomas. Prošao je dvije operacije kuka koji mu je zadavao dosta problema, no sada je napokon sve to ostavio iza sebe i može 100% ući u sezonu. -“Sigurno ćemo izboriti playoff, a onda ćemo vidjeti…”- dovršio je Thomas.

Nuggetsi su posljednje dvije godine završili kao “13 prase”. U obje sezone su bili 9. ekipa Zapada, a posebno bolno je bilo ove godine kada su u posljednjoj utakmici sezone izgubili to mjesto u direktnom duelu s Wolvesima. Iduće sezone moraju ući u doigravanje, ekipa je duže na okupu, svi su zdravi, a s Thomasom imaju još jednu legitimnu opciju u napadu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*