Rookie trojac bolji od najboljeg strelca franšize

Kemba 2k19
Screenshot/Ostataksveta

Trenutno vodeća igrica u svijetu košarke je NBA 2k. Ove godine izlazi inačica 2k19, a kao i svake godine objavljeni su ratinzi igrača, prije nego je sama igrica ugledala svjetlo dana. Nedavno smo prošli naše igrače i koje su ocjene dobili. Neki premalo, neki očekivano, no sve u svemu možemo biti zadovoljni kako franšiza 2k vrednuje naše igrače.

Kako su ocenjeni naši igrači?

Izašle su i ostale ocjene igrača, a najviše polemike je bilo oko ocjene najboljeg igrača Hornetsa Kembe Walkera. Prema većini, Kemba je nezaslužno dobio samo 86. Kao najbolji igrač i strijelac u povijesti Hornetsa Kemba je dobio samo za jedan veću ocjenu od recimo Conleya koji je presjedio cijelu sezonu, te recimo Haywarda koji ima čak 88. Uz to trojac rookiea Tatum, Simmons i Mitchell su svi bolje ocjenjeni od Kembe.

Najbolje ocjenjen igrač je očekivano Lebron James koji je dobio 98, a prate ga Durant, Harden i Curry, svaki sa po 96 ocjenom. Najbolji centar je Towns sa 91, a u Top 5 se nalazi i naš Nikola Jokić. Davis je najbolja četvorka sa ocjenom 94, a ovdje možete pogledati sve igrače u Ligi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*