Grčki Apolon se polako pretvara u Kratosa!

grćki kratos
Screenshot/Instagram

Ekipa Milwaukee Bucksa nije ostvarila očekivani napredak prošle sezone. No, to se ne može reći za njihovog najboljeg igrača Giannisa Antetokoumpa. Grčka nema je odigrala sezonu karijere, te ozbiljno je potvrdio svoju kandidaturu za MVP-a u nekoliko idućih sezona. Bio je jedan od najboljih strijelaca Lige, te u nekim trenutcima je izgledao nezaustavljivo.

Sezonu prije te Giannis je “prihvatio” izazov Kobe Bryanta. Naime, te sezone je Kobe pokušao motivirati razne igrače u NBA Ligi, te im je davao određene zadatke. Giannis je dobio zadatak da u idućih 5 sezona dođe do MVP nagrade.

NBA zvezde čuvajte se, Kobe izaziva!

Prije tog zadatka Giannis je izjavio kako želi trenirati s Kobeom. A čini se kako je izazov od svog idola shvatio jako ozbiljno. Nakon fantastične sezone Giannis nije prestao sa napornim radom. I dalje ljeta provodi na treninzima, te biti u najboljoj mogućoj formi. Nabacio je nekoliko kila mišićne mase, te je postao još jači.

We want it all ??? #StayFreaky #Antetokounbros

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Ovakvim tempom nećemo se iznenaditi ukoliko Giannis vrlo brzo postane legtiman MVP kandidat. Već sada je dominantan, a s ovakvom radnom etikom može jako daleko. Izgleda da bi Kobeov izazov mogao biti ispunjen…

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*