Košarka se vraća u Seattle

Issac Baldizon/NBAE via Getty Images

Nedavno su ljudi iz Seattlea odlučili ponovno ući u borbu za NBA klub. Nažalost svoje Sonicse su izgubli, prešli su u Oklahomu, no obnova Key Arene i dolazak novih vlasnika nam daje nadu da će ponovno biti košarke u Seattleu. No dok taj dan ne dođe, stanovnici Seattlea će ipak malo ranije imati priliku gledati košarku u svom gradu.

Golden State Warriorsi i Sacramento Kingsi su odlučili odigrati svoju predsezonsku utakmicu u Seattleu. U sklopu priprema za iduću sezonu, 6. listopada 2018. godine Warriorsi i Kingsi će odigrati utakmicu, te barem na kratko vratiti košarku u “Kišni grad”. Ovo će biti i povratak Kevina Duranta, koji je svoju rookie sezonu proveo u ovom gradu te igrao za legendarne Sonicse.

Nadamo se da je ovo samo prvi korak ka povratku košarke u Seattle. Ovaj legendarni grad zaslužuje svoju franšizu, Sonicsi su bili jedna od najboljih ekipa u NBA, u vremenima Paytona i Kempa bili su prava senzacija i užitak za gledanje.

Inače, u ovogodišnjem finalu, dva prestala člana poslednje generacije Sonicsa – Kevin Durant i Jeff Green igrali su jedan protiv drugoga:

Dva stara znanca u finalu jedan na drugoga!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*