“Reci im da sam loš saigrač”

Youtube / screenshot

Paul George je mimo svih očekivanja, odlučio da ostane u Oklahomi. Iako se očekivalo da će otići u Lakerse, sjajno krilo je ovoga leta potpisalo za OKC i to na 4 godine za 137 miliona dolara.

Previše ili ne, ali on je za razliku od Carmela Anthonija imao sasvim dobru sezonu u OKC-u, prosečno je beležio 21,9 poena, 5,7 skokova i 3,3 asistencije, uz 40,1% u šutu za tri poena. Nažalost OKC nije uspela više od prvog kruga play offa gde je ispala od Jazza:

“Ovde se osećam komforno, drugarstvo je pravo, a način na koji smo završili prethodnu sezonu ostavio je gorak ukus u ustima. Osećao sam da imam da ponudim još mnogo toga. Tokom cele sezone merio sam dobre i loše stvari i shvatio sam da treba da ostanem na ovom putu ako želim da pobeđujem“.

George ostaje u Thunderima?

George je svoj intervju novinarima davao u Las Vegasu, tokom okupljanja najbolje selekcije SAD. Tokom intervjua sa leđa mu se prišunjao Russell Westbrook koji je dobacivao: “Reci im istinu, reci im ono što žele da čuju. Reci im da sam loš saigrač“.

Paul George nije nastavio u tom tonu:

“Iskreno, Ras nije vršio nikakav pritisak na mene, ali sve vreme je znao da ću ostati, takva je bila energija“, rekao je George.

Da li je PG zaboravio na party koji je pre potpisivanja ugovora Westbrook napravio PG-u u čast. Da li se i to može nazvati nekom vrstom pritiska?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*