“Dobro da nismo išli po Leonarda”

lebron leonard
Screenshot/Twitter

Ekipa iz La-La Landa je dosada imala izuzetno zaposleno ljeto. Prvo je potpisao Lebron James i s tim su napravili najbolji posao ovog ljeta. Odmah nakon što je stigao, aktualan je bio dolazak i Leonarda iz Spursa. Dugo su pregovarali, no na kraju su Spursi tražili previše, a Lakersi se nisu htjeli odreći svoje mlade jezgre za instant uspjeh.

Leonardovo stanje je upitno, iako i dalje ne sumnjamo da je fantastičan košarkaš. No, nije igrao gotovo čitavu sezonu, već ju je proveo sakrivajući se i tražeći izlaz iz Spursa. Iako je izjavio kako bi rado zaigrao za Lakerse, lako je moguće da bi se nakon sezone samo predomislio i tražio novi klub. Tu bi Lakersi izgubili izuzetno puno, jer osim mladih igrača (Ingram i Kuzma su bili najviše spominjani oko trade) izgubili bi i Leonarda, a onda bi Lebron morao raditi isto ono što je ove sezone u Cavsima. Samo na puno puno težem Zapadu.

Ovu odluku pozdravlja i sam Lebron. Naime jučer je imao veliki intervju nakon otvaranja škole u Akronu. Prešli su većinu aktualnih tema, a naravno došlo je na red i pitanje oko posla Lakersa ovoga ljeta. -“Drago mi je što nismo išli po Leonarda. Volim ove mlade momke ovdje i mislim da su sjajni i ne želim forsirati njihov odlazak. Upravo suprotno. Mislim da je uprava odradila fantastičan posao ovoga ljeta.”- rekao je Lebron.

Dodao je kako je odluka oko Lakersa ipak bila teža nego što se činila. -“Dugo sam razmišljao da se pridružim Benu (Simmonsu) i Joelu (Embiidu) ili čak Jamesu i Chrisu (Harden i Paul). Htio sam se pridružiti ekipi koja dugo vremena nije ništa osvojila. A Lakersi čak nisu bili ni u playoffu…”-

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*