Kako dobiti više minuta u NBA- saveti

kj mcdaniels
Screenshot/Twitter

Prošle je objavljena vijest da su Toronto Raptorsi otpustili swingmana K.J McDanielsa kojeg su potpisali početkom sezone. K.J nikako da pronađe sreću pod NBA obručima, marginaliziran je u gotovo svakoj ekipi i nigdje nije dobio pravu šansu. Počeo je u Sixersima, u “onoj” ekipi koja ja imala užasan score. On je čak i dobro igrao, te je oduševio s nekoliko sjajnih poteza.

Nažalost nakon toga se nigdje nije uspio snaći. Probao je u Rocketsima, no u dvije sezone jedva da je sakupio 10 minuta u prosjeku, nakon toga Netsi gdje je isto bio na rubu klupe. Početkom sezone je trebao dobiti priliku u Raptorsima, no nažalost ništa od toga. Otpušten je i sada je u potrazi za novim klubom.

Kada je otpušten iz Raptorsa voditelji NBA radia su dobili jedan čudan poziv. Javio im se jedan stariji gospodin koji ih je pitao šta da uradi da njegov sin dobije više NBA minuta. Nakon kraćeg istraživanja došli su do zaključka da je to bio McDanielsov otac. Naravno ovu informaciju treba uzeti s rezervom, jer nema konkretnih izjava i dokaza da je to bio on, no u svakom slučaju priča je veoma interesantna. Također se slažemo s McDanielsovim ocem, njegov sin svakako zaslužuje NBA priliku. Ima fantastične fizikalije, od toga se može napraviti sjajan obrambeni igrač, što bi sigurno pomoglo većini ekipa.

Nakon toga KJ je uspio odigrati nešto minuta za Netse u sezonu 2016/17, no nakon toga nije uspio pronaći NBA angažman. Prošlu godinu je proveo u G-Ligi, a na ovogodišnjoj Ljetnoj Ligi je bio MVP Finalne utakmice. Možda je ovo znak da bi KJ ipak mogao pronaći svoje mjesto u NBA.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*