Najveći “potpis” ovog ljeta

blake griffin alimentacija
Screenshot/Twitter

Blake Griffin je skupo platio svoj boravak u Clippersima. Sredinom prošle sezone Blake je poslan u Detroit. Raspao se Lob City i Clippersi su odlučili krenuti u drugom smjeru. Blaker je tako otišao put Motowna, ali njegova “ostavšitna” ja ostala u Los Angelesu.

Ovdje ne mislimo na njegov košarkaške uspjehe, već na one izvan terena. Naime, Blake je bio zaručen za Brynn Cameron, s kojom ima dvoje djece. Odlučio je ostaviti Cameron za Kendall Jenner, jednu od Kardashianki. Usmeno je bilo dogovoreno da Blake plaća alimentaciju za svoju djecu, no on je prekršio dogovor i dobio je tužbu na svoju adresu.

Sud je presudio u korist njegove bivše zaručnice i ona će sada primati ogromnu alimentaciju od 258,000 $ mjesečno. Kada se to pretvori u godišnji dohodak, primati će preko 3 miliona $. Zanimljivo u svemu ovome je to što će Blake više plaćati svojoj bivšoj zaručnici, nego što će neki NBA igrači dobiti za godinu dana igranja u NBA.

Tako je Cameron zaradila više od Manua, Isaiaha Thomasa, Terry Rozier i gotovo svi igrači na minimalcu. Dosta dobar posao za Cameron.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*